Prodloužené povlečení krep UNI 140x220, 70x90cm mint zipový uzávěr

Bavlněné povlečení - EXCLUSIVE s krepovou úpravou, díky níž se povlečení nemusí žehlit v prodlouženém rozměru a jednobarevném provedení. Sada obsahuje 1ks povlaku na přikrývku 140x220cm a 1ks povlaku na polštář 70x90cm. Více informací
  • Materiál: krep
  • Motiv: jednobarevný
  • Rozměr: 140x220
  • Zapínání: zipový uzávěr
  • Výrobce: Brotex
  • EAN: 8595694284147

Cena: 949 Kč

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 94 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 19 Kč. Vaše věrnostní body.



Ložní povlečení Krep exclusive UNI

Povlečení krep exclusive UNI je vyrobeno z velmi jemné 100% bavlněné tkaniny. Plošná hmotnost (gramáž) tkaniny je 135g/m2. Krepování je vytvořeno pomocí speciální úpravy, velikost krepování je 1cm. Díky tomuto krepování se povlečení nemusí žehlit. Tkanina má vysokou hustotu velmi jemných přízí a pro tyto své vlastnosti je velice jemná a příjemná na omak. Ložní povlečení je vyrobeno s rozměrovou rezervou pro vysrážení po vyprání. Použitá tkanina a povlečení jsou vyrobeny v ČR s oblíbeným zipovým uzávěrem. Možnost ušití i s nitěnými knoflíky.

Složení: tkanina 100% bavlna krep, plátnová vazba

Teplota praní: 60°, prát a sušit naruby zapnuté, nevyvěšovat

Obsah balení: 1+1, 1ks povlaku na přikrývku + 1ks povlaku na polštář

Odstíny barev u fotografií nemusí zcela odpovídat skutečnosti. Záleží na nastavení Vašeho monitoru a na kvalitě použité fotografie.

Pošlete odkaz na tuto stránku svému známému, kterého by tento produkt mohl zajímat.

Pošlete provozovateli tohoto obchodu dotaz na následující zboží.